Yabancı Dil Sınıfı Etkinlikler

Ekm

6-G sınıfı "Tongue Twister"(tekerleme) etkinliğinde birinci olan öğrenciler Serdar ve Haydar FIRINCI oldular.

Ekm

5C Sınıfı öğrencileri "Prepositions of Place","Giving Directions" ve "Places" temalı görselleri ile sınıfı donatarak "MY TOWN" ünitesine güçlü bir giriş yaptılar.

Ekm

5C Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil sınıfı öğrencileri Akıllı tahta ile etkileşimli olarak Pronunciation çalışması yaparak telaffuzda /ei/ ve /ae/ ayrımını pekiştirdiler.

Ekm

6/C (İngilizce Hazırlık) sınıfı öğrencilerinin yazdığı mektuplar ve hediye olarak aldıkları kıvratma tatlısı Bolu 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu 5/A (İngilizce Hazırlık) sınıfı öğrencilerine ulaşmıştır.

Ekm

6/C (İngilizce Hazırlık) sınıfında yapılan "Vocabulary Quiz Show" etkinliği sonucunda öğrencimiz Ayça Rana Yüksel birinci olmuştur.

Ekm

6/C ( İngilizce hazırlık) sınıfı öğrencileri "Making simple inquires" kazanımına ilişkin "Speaking" etkinliğini tamamladılar.

Ekm

6/C (İngilizce Hazırlık) sınıfı öğrencilerimiz Bolu 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu 5/A (İngilizce Hazırlık) sınıfındaki arkadaşlarına ilk İngilizce mektuplarını yolladılar.

Ekm

6 Ekim 2021 tarihinde, Okul Müdürü Ömer Faruk KAHRAMAN başkanlığında İngilizce Zümre öğretmenleri Yeşim ZENGİN TAN, Ela KOCABAŞ, Ayşe Eren, Elif KALKAN, İçil YAMANER, Murat BAL ve Rehber öğretmen Burcu ŞENOĞLU nun katılımlarıyla  Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Uygulayan İmam Hatip Ortaokulları Okul Yıllık Eylem Planını görüşmek üzere toplantı gerçekleştirildi.

Ekm

5C İngilizce hazırlık sınıfından öğrenciler  "introducing yourself" ve "making simple inquiries" kazanımlarını diyalog kurarak  pekistirdiler.

Eyl

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil (İngilizce) Programı uygulanan 6/C sınıfında öğrencilerimiz "Classroom Language" temasını pekiştirmek için çeşitli posterler hazırladılar. Hazırladıkları posterleri sınıfta sergilediler.

Eyl

Yabancı dil ağırlıklı sınıflar veli bilgilendirme toplantısı, okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Ömer Faruk KAHRAMAN başkanlığında ingilizce zümre öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.