Yabancı Dil Sınıfı Etkinlikler

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil 5C Sınıfı öğrencileri öğrendikleri kelimeleri pekiştirmek için Flying Words etkinliği yaptılar.

5C ve 5G Yabancı Dil Sınıflarımıza Türkiye Geneli Deneme Yapıldı.

Yoğunlaştırılmış yabancı dil sınıflarımıza İngilizce Zümre öğretmenleri tarafından okulumuz çok amaçlı salonunda  Kazanım İzleme Deneme Sınavı yapıldı.

Occupations( Meslekler) ünitesi kapsamında 6. Sınıf Yabancı Dil Ağırlıklı Sınıfımız hayallerindeki meslekleri canlandırdılar.

Şbt

5-A sınıfı öğrencileri making suggestions/accepting and refusing kazanımlarını mini dramalar yaparak  tekrar edip pekiştirdiler.

Şbt

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan İmam Hatip Ortaokulumuzda 1.döneme ait kazanım değerlendirmesi için deneme sınavı yapıldı.

Ock

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu 1. Dönem yarışmaları kapsamında sınıflar arası İngilizce Kelime Ezberleme yarışması gerçekleştirildi. Yarışmalarda her sınıf/şube seviyesinden üçer öğrenci katılarak sınıfını temsil etti. Kıyasıya geçen yarışmalarda 5. sınıflar içinden 5-G sınıfı; 6. sınıflar için den 6-C sınıfı 7. sınıflar içinden 7-B sınıfı ve 8. sınıflar içinden 8-C sınıfı birinci oldular. Hem bilgi dolu hem de oldukça eğlenceli geçen bu yarışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

5G sınıfı ile İngilizce dersinde Games And Hobbies projesi gerçekleştirildi.

Ara

5 C Sınıfı öğrencileri "Tongue Twister"  çalışması yaptılar.

Ara

5/A hafızlık sınıfı öğrencileri "Expressing likes and dislikes" ve "Expressing ability and inability"  kazanımlarını pekiştirmek için sınıf ortamında diyalog canlandırdılar.

Kas

5/C Sınıfı öğrencileri "Our Family Trees" Panosu hazırladılar.

Kas

5G sınıfı ile family tree speaking konuşma etkinliği yapıldı.

Kas

5-C sınıfı öğrencileri "Family Tree" hazırlayarak, "Speaking" dersinde ailelerini tanıttılar.

Kas

5-G sınıfı tatilde İngilizce kitap okuyor.

Kas

5C sınıfı öğrencileri ilk İngilizce maillerini yazarak "My First E-mail" panosu oluşturdular.