Yabancı Dil Sınıfı Etkinlikler

Kas

5C Sınıfı öğrencileri Seçmeli İngilizce dersinden Speaking sınavı oldular.

Kas

6/C sınıfı öğrencileri Yummy Breakfast ünitesi kapsamında oyun hamurundan yiyecek ve içeçek tasarladılar.

Kas

6C sınıfı öğrencileri kendi hazırladıkları menüleri sundular.

Kas

About Myself yazma etkinliği gerçekleştirildi.

Kas

5C sınıfı öğrencileri "Introducing Yourself" kazanımını pekiştirmek için "About Myself" panosu hazırladılar.

Yummy Breakfast Speaking Etkinliği

Ekm

"Yummy Breakfast" ünitesi 6G öğrencileri sevdikleri ve sevmedikleri yiyecek ve içecekleri çizip sınıfa anlattılar.

Ekm

6/C (İngilizce) sınıfı öğrencilerimize Bolu 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencilerinin yazdığı mektuplar ulaştı. Bolu 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokuluna hediyelerinden ötürü teşekkür ederiz.

Ekm

"Words of the week" etkinliği kapsamında 6-G sınıfından Özhan Aslan ve Salih Berkay Yıldırım Yummy Breakfast ünitesinde haftanın sözünü arkadaşlarıyla paylaştı.

Ekm

Yabancı Dil Kulübü öğrencilerimizin belirledikleri Kulüp panosuna 6/C (İngilizce Sınıfı) sınıfı öğrencileri kendi hazırlıkladıkları görselleri astılar.

Ekm

İngilizce hazırlık sınıfı ve Yabancı Dil Kulübü öğrencilerimiz okulumuzda hazırlıkları devam eden İngilizce Sokağının yapımına yardımcı oldular.

Ekm

5C sınıfı öğrencileri Asking for and Giving Directions konusunu sınıf içi mini dramalar yaparak pekiştirdiler.

Ekm

5C sınıfı Words of the Week uygulamasına başladı.Bu uygulama ile haftanın kelimeleri belirlenen Words of the Week köşesine yazılarak,1 hafta boyunca o kelimeler tekrar edilerek pratik yapılacaktır.

Ekm

5G İngilizce Hazırlık Sınıfı öğrencileri ile yer-yön sorma ve tarif etme sınıf içi etkinliği yapıldı.

Ekm

6/C (İngilizce) sınıfı öğrencilerimiz İngilizce tekerleme söylediler.