Yabancı Dil Sınıfı Etkinlikler

Nis

Okulumuz İngilizce zümresi tarafından "Ramadan Mubarak " panosu hazırlandı. Pano hazırlama sürecine dahil olan ögrencilerimiz, Ramazan ile ilgili İngilizce ifadeleri eğlenerek öğrendiler. Resimleri renklendiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

5G Students Are Making Arrangement To Go To Cinema etkinliği.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil 6-C Sınıfı öğrencileri Ecrin Nur KÖSE ve Nisanur ÖZKAN 18 Mart Çanakkale şehitlerini anmak için İngilizce şiir okudu. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yabancı Dil Sınıfımız 6C "Mustafa Kemals Will Never End" şiirini seslendirdi.

Yabancı Dil Sınıfımız 6C "I Am Thinking Of Mustafa Kemal" şiirini seslendirdi.

Kas

6 C Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı (Republic Day) için Atatürk'ün sözlerinden oluşan bir çalışma yaptılar.

Kas

6-C sınıfı öğrencileri PENPALS etkinliği ile mektup arkadaşlarına İngilizce mektup yazdı ve gönderdiler. Böylece dört temel beceriden biri olan "writing" becerisini uygulayarak pekiştirdiler. 6-C sınıfı öğrencileri heyecanla mektuplarının cevaplarını bekliyorlar.

Ekm

6/C Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil sınıfı öğrencileri Mevlid Kandili için "Praise for Prophet"/" Peygambere Övgü" isimli ilahiyi seslendirdi.

Ekm

6/C sınıfı öğrencileri Yummy Breakfast  ünitesinde "practising and ordering in a restaurant " kazanımını pekiştirmek için  role play yaparak hazırladıkları diyalogları canlandırdılar.

Eyl

Din öğretimi Genel müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil  5. Sınıflar İngilizce Seviye Tespit Sınavı okulumuzda 21 Eylül 2022 tarihinde uygulanmıştır.

Eyl

6. ve 7. Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarımıza Sene Başı Seviye Tespit Sınavı Uygulandı.

2.Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuz sınav salonunda gerçekleştirildi.

May

Yabancı dil ağırlıklı sınıfımız 5/G, sporlarla ilgili konuşma etkinliği yapmışlardır. Bu etkinlik sayesinde hem çeşitli sporları tanıtmışlar, hem de öğrendikleri cümle yapılarını eğlenerek pekiştirmişlerdir. #englishisfun #yabancidilagirliklisinif #carsambaiho #çarşambaiho #projeimamhatiportaokulu

Nis

5C sınıfı öğrencileri proje görevlerini sunum halinde hazırlayıp sundular.

Nis

6/C (Yabancı Dil Ağırlıklı) sınıfı speaking (konuşma) dersinde "Who is the burglar?" oyununu oynadılar. Sınıftan seçilen dedektif sınıfa saklanan tüm delilleri bulduktan sonra tüm şüphelilere sorular sorarak hırsızı bulmayı başardı.