Ekm

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi tarafından okul girişimizde pano hazırlandı.

Ekm

Sene Başı Psikososyal Koruma, Önleme ve Krize Müdahale Hizmetleri toplantısı gerçekleştirildi. Ekip üyeleri Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı yönerge hakkında bilgilendirildi.

Ekm

Sene Başı Rehberlik Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantısı yapıldı. Genel, yerel ve özel hedefler gündeme alınarak okulumuzun rehberlik hizmetlerine dair planlamalar gerçekleştirildi.

Ekm

8. Sınıf velilerimize Okul Rehber Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU tarafından "LGS Tanıtım Semineri" gerçekleştirilmiştir.

Eyl

5. Sınıflarımız fen bilimleri dersinde güneş, dünya ve ayın büyüklüklerini öğreniyor.

Eyl

Ufka Yolculuk yarışmasında öğrencimiz Ecrin Sekmenoğlu okul birincisi ve ilçe dördüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Eyl

8. Sınıflar Hazırbulunuşluk Sınavı okulumuz sınav salonunda 16 Eylül Cuma günü gerçekleştirildi.

Eyl

ÇİMDER( Çarşamba İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından 5. sınıf öğrencilerimize okulumuza hoş geldiniz hediyesi olarak küçük birer hediye dağıtıldı.

Eyl

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı Çarşamba 2. Eğitim Bölgesi Müdürler Kurulu Toplantısı okulumuz Bilişim Teknolojileri sınıfında Okul Müdürümüz Nuh ŞENGÜL başkanlığında bölgedeki değerli okul müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

2022 2023 Eğitim Öğretim yılı Okul Müdürümüz Nuh ŞENGÜL'ün ilk ders zilini çalmasıyla başladı. Müdürümüz yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Öğretmenler Kurulu toplantısı Okul Müdürümüz Nuh ŞENGÜL başkanlığında okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından gündem maddeleri görüşüldü. Okul Müdürümüz Nuh ŞENGÜL eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dileyerek toplantıyı sonlandırdı.

Ağu

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgemiz - Kırtasiye İhtiyaç Listemiz - Öğrenci Kıyafetlerimiz

Ağu

Değerli Velilerimiz;

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvurular başlıyor. 27 Ağustos-2 Eylül 2022 tarihleri arasında kurs başvurularınızı

https://e-kurs.meb.gov.tr/Login.aspx  linkine tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

2022 LGS Gurur Tablomuz

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız başladı.