Ağu

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Yaz Kur'an Kursu öğrencileri dondurma şenliklerinin ilkini gerçekleştirmiş oldu. Bu eğlenceli etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyoruz.

Tem

8B sınıfı mezun oldu. Başarılarınız daim olsun.

Tem

8.sınıf öğrencilerimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu gençlik hareketi kapsamında "Samsun'u Keşfet Şehrini Farket" isimli geziye katıldılar.

Tem

Çarşamba Proje İmam Hatip Ortaokulu 5. Sınıf Proje Sınıfları Özel Sınavı Yapıldı. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2021 LGS'de başarı elde eden öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

LGS 'de dereceye giren öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

8C sınıfı mezun oldu. Başarılarınız daim olsun.

Haz

Telafi Eğitimi kapsamında okulumuzda açılacak olan programlar listelenmiştir. Ücretsiz olarak başvuru yapabilirsiniz.

Haz

Anafartalar- Cumhuriyet- Hacı Yılmaz Yılmaz İlkokulu 4. Sınıf öğrenci velileri ile Zoom Platformu üzerinden okul tanıtım toplantısı yapıldı.

Toplantı okul müdürü Ömer Faruk KAHRAMAN tarafından okulumuz Z-kütüphanesinde online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda okulumuzda yer alan proje sınıfları, okul fizik imkanları ve okutulacak dersler hakkında bilgi verilip velilerden gelen sorular cevaplandırıldı.

Haz

Alibeyli- Ağcagüney- Ataköy- Şehit Nuri Pamir İlkokulu 4. Sınıf öğrenci velileri ile Zoom Platformu üzerinden okul tanıtım toplantısı yapıldı.

Haz

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu- Dumlupınar İlkokulu- Damlataş İlkokulu 4. Sınıf öğrenci velileri ile Zoom Platformu üzerinden okul tanıtım toplantısı yapıldı.

Haz

Atatürk İlkokulu- Yeşilırmak İlkokulu- Kocatepe İlkokulu 4. Sınıf öğrenci velileri ile Zoom Platformu üzerinden okul tanıtım toplantısı yapıldı.

Haz

Durmuş Torun İlkokulu 4. Sınıf öğrenci velileri ile Zoom Platformu üzerinden okul tanıtım toplantısı yapıldı.

Haz

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi danışma kurulu toplantısı Hasbahçe Kur'an Kursu ve Hamza Aslan Kur'an Kursu yöneticileri ile okul müdürü Ömer Faruk KAHRAMAN başkanlığında okulumuzda gerçekleştirildi.