Eyl

2021 2022 Eğitim-Öğretim yılı ilk ders zili bugün çaldı. Tüm eğitim camiasına başarı, huzur ve sağlık dolu bir yıl olmasını diliyoruz.

Eyl

ÇİHO Salgın Hastalık Döneminde Kendini Toparlama Gücünü Arttırarak  Eğitim-Öğretime  Devam Ediyor

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından okulumuz öğretmenlerine Psikolojik Sağlamlılık ve Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı eğitimleri verilmiştir.

*Salgın hastalık nedir?

*Psikolojik Sağlamlılık

*Psikolojik sağlamlığı arttırmak için neler yapabiliriz?

*Psikolojik sağlamlığın okuldaki yeri

*Zorlu yaşam olayları karşısında çocukların muhtemel tepkileri

*Çocuklara nasıl yardımcı olabiliriz?

*Psikoeğitim programı öğrenci oturumları nasıl uygulanacak? Konu başlıkları Milli Eğitim Bakanlığı Rehberlik Hizmeti Genel Hedefi "Psikolojik Sağlamlılık" kapsamında öğretmenlerimize  verilen eğitimin içeriğini oluşturmaktadır.

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz  öğrencilerin okula uyumunu desteklemek ve okullar açıldığında öğrencilere uygulanacak Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı eğitiminde aktif olarak yer almıştır.

Eyl

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma Betül YAZGAN Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "Stema In Nature The 21sh Century" projesi ile katılmıştır. Bu sayede okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning platformunda yerini almıştır.
Okulumuza bu haklı gururu yaşatan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Fatma Betül YAZGAN 'a teşekkür ediyoruz.
Başarılarımız daim olsun.

Eyl

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı okul zaman tablosu aşağı belirtilmiştir.

Eyl

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kırtasiye ihtiyaç listesi aşağıda belirtilmiştir.

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı sene başı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuz konferans salonunda Okul Müdürümüz Ömer Faruk KAHRAMAN başkanlığında gerçekleştirildi.

Ağu

2021-2022 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma dönemi, Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER 'in açılış konuşması ile başladı. Yeni eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiasına hayırlı olsun.

Ağu

Mustafa Kemal Paşa komutasındaki Türk ordusunun zaferi ile sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi, dünya tarihinin gördüğü en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçti. Zaferin 99. yılında Mustafa Kemal Atatürk ve ordumuzun elde ettiği zaferi bir kez daha gururla kutluyor, aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ağu

Yaz Kur'an Kursu sona erdi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ediyor, Kur'an ışığında bir ömür diliyoruz.

Ağu

Okulumuzda aşure günü etkinliği kapsamında öğretmen, öğrenci ve personelimize aşure dağıtıldı.

Ağu

8.sınıflarımız için 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme kursları iş akışı aşağıdaki görselde belirtilmiştir. Buna göre başvurularınızı yapabilirsiniz.

Ağu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı okul birincimiz Elif İkbal KÖSE ve LGS Çarşamba birincimiz Zeynep Naz TETİK yaş(mezuniyet) kütüğüne isimlerini çakarak ölümsüzleştirdi. Birincilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Ağu

Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimiz hem öğreniyor hem eğleniyor.

Yaz Kur'an Kursu öğrencileri ile birlikte karpuz şenliği düzenlendi. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hep birlikte keyifli vakit geçirdiği bol eğlenceli bir etkinlik oldu.