Ekm

Öğrencilerimiz Ay'ın Evrelerini hem yiyerek hemde eğlenerek öğrendiler.

Danışman Öğretmen : Fatma Betül YAZGAN

Ekm

Öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde laboratuvarda mikroskopla bitki ve hayvan hücrelerinin şekillerini inceledi.

Danışman Öğretmen : Arzu CALAP

Eyl

5. Sınıflarımız Bilişim Teknolojileri dersinde Klavye ve Fare Tuşlarını Bulalım etkinliği ile klavye tuşlarının ve farenin görevlerini öğrendi.

Eyl

6.sınıflar Fen Bilimleri dersinde Güneş ve Ay Tutulmaları modelleri hazırladı.

Eyl

6.sınıflarla Fen Bilimleri dersinde Güneş sistemi modeli hazırlandı.

Eyl

5A Sınıfı Fen Bilimleri dersinde Güneş, Dünya ve Ay Modeli hazırladı.

Eyl

Okul Rehberlik Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU tarafından 5. Ve 6. Sınıf öğrencilerimiz için okula uyum süreci ile ilgili broşür hazırlanıp basılarak velilerimize dağıtıldı.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Değerler ve Medeniyet Kulübü öğretmenleri danışmanlığında öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

Eyl

6D sınıfı Fen Bilimleri dersinde güneş sistemini modelleyerek öğrendi.

Danışman Öğretmen : Arzu CALAP

Eyl

Psikososyal Destek Eğitim programı kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından "Salgın Hastalık Alie Bilgilendirme Rehberi" hazırlandı.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDEMİR okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimizle kısa bir sohbet gerçekleştirip, iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Eyl

Psikososyal destek programı kapsamında öğrencilerimize sınıf şuber rehber öğretmenleri tarafından etkinlikler uygulandı.

Eyl

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerimizin kitap dağıtımları öğretmenlerimiz tarafından yapıldı.

Eyl

5. ve 6.sınıf şube rehber öğretmenleri ve okul rehberlik öğretmenleri tarafından belirlenen saat aralıklarında öğrencilerimiz okul yerleşim birimlerine götürülerek öğrencilere tanıtıldı ve işleyiş hakkında bilgi verildi.