SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu

Ramazan Etkinlikleri

May

Ramazan Etkinliklerimiz Kapsamında okul içinde bilgilendirme panoları ve görseller Danışman Öğretmen Sevinç Özay rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

May

Ramazan Etkinliklerimiz kapsamında 7/D sınıfı öğrenci ve velileri öğretmenleriyle  iftar programında biraraya geldi.

May

Üniversite öğrencilerinden oluşan Titayro ekibi Ramazan Etkinlikleri Kapsamında öğrencilerimize Hacivat Karagöz ve Berberin Kesimi isimli Tiyatro Gösterisi Gerçekleştirdiler.

May

Okulumuzda Ramazan Etkinlikleri kapsamında ramazan davulcularımız maniler söyleyerek "Ah Nerde O Eski Ramazanlar" dedirtmiyorlar artık.

May

3 Mayıs Cuma günü beşinci sınıf öğrencilerinden 51, altıncı sınıf öğrencilerinden 74, yedinci sınıf öğrencilerinden 85 ve sekizinci sınıf öğrencilerinden 92 olmak üzere toplam 302 öğrencinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından yayımlanan "Oruç Sıkça Sorulanlar" kitabından yarışma sınavı gerçekleștirildi. Yarışma sonucunda her sınıf kademesinden birinci olanlara 100´er TL ödül verilecek. Ayrıca ikincilere 50´şer TL ve üçüncülere de 20´şer TL ödül verildi.

Yarışmada sınıf kademelerine göre dereceler şu şekilde oluştu.

Beşinci Sınıflar

1. Nihal Rana Alok

2. Habibe Uzun

3. Gül Nisanur Köse

Altıncı Sınıflar

1. Zeynep Ergen

2. Berna Oral

3. Ahsen Nur Demir

Yedinci Sınıflar

1. Sedat Bulut

2. Ferzan Alantepe

3. Zehra Kaya

Hacı Kerem Çağlar

Muhammet Ali Gökoğlu

Sekizinci Sınıflar

1. Zeynep Feyza Fatsa

2. Zeynep Tiryaki

3. Emirhan Köseoğlu

May

3 Mayıs Cuma günü beşinci sınıf öğrencilerinden 51, altıncı sınıf öğrencilerinden 74, yedinci sınıf öğrencilerinden 85 ve sekizinci sınıf öğrencilerinden 92 olmak üzere toplam 302 öğrencinin katılımıyla Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından yayımlanan "Oruç Sıkça Sorulanlar" kitabından yarışma sınavı gerçekleștirildi. Yarışma sonucunda her sınıf kademesinden birinci olanlara 100´er TL ödül verilecek. Ayrıca ikincilere 50´şer TL ve üçüncülere de 20´şer TL ödül verilecektir.

Yarışmada sınıf kademelerine göre dereceler şu şekilde oluştu.

Beşinci Sınıflar

1. Nihal Rana Alok