Nis

Ulusal Öğretmenler Arası Yenilikçi Öğretim Materyalleri Tasarım Yarışması düzenlenecektir.

Katılımcılar yarışmaya eğitim-öğretim hizmetleri alanından okul öncesi, ilkokul, Ortaokul, ortaöğretim öğrencilerine yönelik hazırladıkları materyaller ile dijital materyal kategorisi olmak üzere 5 kategori ile katılabileceklerdir. Projeye başvuru yapacak öğretmenlerin bakanlığımıza bağlı resmi/özel kurumlarında kadrolu veya sözleşmeli olarak görevli olması gerekmektedir. Yarışmacılar materyallerini hazırladıktan sonra www.istmem.com adresinden başvuru formlarını dolduracaklardır. Materyal Değerlendirme Kurulu tarafından Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul, Ortaöğretim ve Dijital Materyal kategorileri bazında başvurular değerlendirilerek sergiye kalmayı hak eden materyaller sahada değerlendirildikten sonra dereceye giren ilk üç materyal ödüllendirilecektir.

Mrt

Haftanın üç günü, öğrencilerimizin kendilerini rahatça ifade edebilecekleri, ilgi, yetenek ve becerileri ile ilgili alanlarda, toplum karşısında konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla düzenlediğimiz Serbest Kürsü etkinliğimiz 07.03.2019 Perşembe günü başlayıp bu yılda devam edecektir.

Danışman Öğretmen : Aydın FINDIK, Zeki BALKI

Şbt

2018 2019 Eğitim Öğretim Yılı 2.Dönemi Yazılı sınavlar ve KDS (Kazanım Değerlendirme Sınavı) takvimi aşağıdaki gibidir.

Şbt

20 Şubat Çarşamba günü saat 13.00´da Edebiyatçı-Yazar Alim Yavuz´un okulumuzda söyleşisi olacaktır. Davetlisiniz.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 8. Sınıflara 6-7 Şubat 2019 tarihlerinde KDS yapılacaktır.

Ara

Ailemle Beraber Camideyiz Projesi kapsamında bu akşam namazında Vefa camiindeyiz. Ailelerinizle birlikte bekleriz.

Ara

Okur Yazar Buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde Yazar Bestami YAZGAN 27 Aralık Perşembe günü okulumuzda öğrencilerle buluşacak keyifli bir söyleşi gerçekleştirecektir.

Ara

Liselere Geçiş Sınavını tam anlamıyla özetleyen afiş.