T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Tanıtımı Etkinlikleri

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında lise tanıtım programları düzenlendi. İlk kısımda öğrencilerimizle üst kurumlara ziyaretler düzenledik. Daha sonra ise ilçemizdeki liseleri okulumuza davet ettik.

May

23 Mayıs 2022 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Sinevizyon gösteri ile başlayan etkinlikte öğretmenlerimiz okullarını, etkinliklerini, uygulamalarını anlattıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

 

Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

May

20 Mayıs 2022 Cuma günü okulumuz konferans salonunda Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından 8.sınıf öğrencilerimize yönelik tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Sinevizyon gösteri ile başlayan etkinlikte öğretmenlerimiz okullarını, etkinliklerini, uygulamalarını anlattıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Yeşilırmak Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

May

Okul tanıtım etkinlikleri kapsamında daha önceki günlerde öğrencilerimizin ziyaretine gittiği Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu sefer öğrencilerimizin ziyaretine geldi. 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü okulumuz konferans salonunda Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri tarafından 8.sınıf erkek öğrencilerimize yönelik tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Sinevizyon gösteri ile başlayan etkinlikte öğretmenlerimiz okullarını, etkinliklerini, uygulamalarını anlattıktan sonra öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi işbirliğiyle denemeler sonrası öğrencilerimize moral ve motivasyon olması için "Lise Tanıtım Günleri" gerçekleştirilmiştir. Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında 10 Mart 2022  tarihinde Çarşamba Anadolu Lisesi, Çarşamba Kız Anadolu Lisesi ve Çarşamba Fen Lisesi ziyaret edilmiştir. Misafirperverliklerinden dolayı okul idarelerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi işbirliğiyle denemeler sonrası öğrencilerimize moral ve motivasyon olması için "Lise Tanıtım Günleri" gerçekleştirilmiştir. Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında 9 Mart 2022  tarihinde  Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi, Emine Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tekkeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edilmiştir. Misafirperverliklerinden dolayı okul idarelerimize teşekkür ederiz.