Kitap Mütalaa Grupları

6F sınıfı mütalaa grubu tarafından Prof Dr. Osman ÖZTÜRK'ün "Genç Adam"  isimli kitabı mütalaa edildi.

7B sınıfı mütalaa grubu tarafından Mustafa KUTLU'nun "Uzun Hikâye"  isimli kitabı mütalaa edildi.

Altıncı sınıf öğrencilerimizden oluşan Kitap Mütalaa grubumuz Ramazan Kayan'ın "Mavi Kırmızı Bir Şehide Şahitliğim" isimli kitabını okudular ve kendi aralarında kitabın tahlilini yaptılar.

7A ve 7C sınıfı mütalaa grubu tarafından Ferhat Özbadem’in MERYEM CEMİLE isimli kitabı mütalaa edildi.

Ahmet Seyreğin Aliya İzzetbegovicin yaşamını ele aldığı eseri zarif okumalar mütaala grubumuz tarafından tahlil edildi.

Cahit Zarifoğlu´nun eşsiz anlatımı öğrencilerimizin fikir ve duygu dünyasını  derinden etkiledi.Öğrencilerimiz Zarifoğlu ile tanışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

6 A B ve C sınıflarından oluşturduğumuz yeni kitap mütalaa grubumuz Duran Çetin´in Aylaynırlı Kız isimli kitabını okudu ve ilk kitap tahlili toplantısını yaptı.

7-B Sınıfından oluşan kitap mütalaa grubumuz tarafından Hatice Kübra TONGAR´ın "Başımın Üstünde Yerin Var" adlı kitabı mütalaa edildi.

Danışman Öğretmen : AYDIN FINDIK

7-A ve 7-C sınıfları Bir Yusuf Masalı isimli kitabını Din Kültürü Öğretmeni Sibel ALOK DEMİRSOY rehberliğinde mütalaa ettiler.

Zarif Okumalar mütaala gurubumuz tarafından Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni iz Merve ÖZCAN KAYA rehberliğinde İskender Pala´nın İki Dirhem  Bir Çekirdek isimli eseri  tahlil edildi.

Sekizinci sınıf öğrencilerimizden oluşturduğumuz kitap mütalaa grubumuzun son okudukları kitap olan "Malcolm X" Din Kültürü Öğretmeni servet ZEYREK rehberliğinde mütalaa edildi.

Nis

Zarif Okumalar mütaala  gurubumuz Stefan Zweig´in Satranç isimli eserini tahlil etti. Eser öğrencilerimiz tarafından oldukça beğenildi.

Nis

Yusuf İslam´ın "Bir Yusuf Masalı" adlı kitabı 8. Sınıf kızlarımız tarafından okundu ve yeni kitapları Malcolm X dağıtıldı.

Danışman Öğretmen : Servet ZEYREK

Nis

6-F Sınıfı öğrencilerimizden  oluşan kitap mütalaa grubumuz tarafından Ramazan KAYAN´nın "Mavi Kırmızı Bir Şehide Şahitliğim" adlı kitabı mütalaa edildi.

Danışman Öğretmen : Aydın FINDIK

Nis

7-B Sınıfı kızlarımızdan oluşan kitap mütalaa grubumuz tarafından Recep Şükrü APUHAN´nın "Meşhur olan fakir çocuklar " adlı kitabı mütalaa edildi.

Danışman Öğretmen : Aydın FINDIK