T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu

Ailemle Beraber Camideyiz

Vakti Kuşanmak Projesi Ailemle Beraber Camideyiz Etkinliği

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında yürüttüğümüz "Ailemle Beraber Camideyiz" etkinliğimizin bu seferki durağımız Değirmenbaşı Camii'ydi. Katılım sağlayan tüm velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün " Vakti Kuşanmak" etkinliği kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresi ile Değerler ve Medeniyet Kulübümüz tarafından yürütülmekte olan " Ailemle Beraber Camideyiz" etkinliği kapsamında bu seferki durağımız Irmak Camii'ydi. Etkinliğe katılan öğrencilerimize her etkinliğimizde olduğu gibi yine çekiliş için numaralar dağıtıldı. En kısa sürede çekilecek kura ile belirlenen iki öğrencimize hediyeler ve katılım belgesi takdim edilecektir.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "*Vakti Kuşanmak*" etkinliği kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi ile Değerler ve Medeniyet Kulübümüz tarafından yürütülmekte olan " *Ailemle Beraber Camideyiz*" etkinliği kapsamında bu seferki durağımız Vefa Camii'ydi. İlçe müftümüz Cemal Uzun'un imametinde camide öğrencilerimiz ve velilerimizle akşam namazını kıldık. İlçe müftüsü Cemal Uzun'un öğrencilerimizle yaptığı sohbet sonrasında öğrencilerimize cami görevlilerimiz ve İlçe Müftülüğü tarafından ikramda bulunuldu. Etkinliğe katılan öğrencilerimize her etkinliğimizde olduğu gibi yine çekiliş için numaralar dağıtıldı. En kısa sürede çekilecek kura ile belirlenen iki öğrencimize hediyeler ve katılım belgesi takdim edilecektir.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında yürüttüğümüz "Ailemle Beraber Camideyiz" etkinliğimizin 22 Kasım Salı akşamki durağı Rıdvan Paşa (Rahdıvan) Camii'ydi.

Ekm

"Ailemle Beraber Camideyiz" etkinliği kapsamında durağımız Abdullah Paşa Camii'ydi. Öğretmen, veli ve öğrencilerimizin geniş katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğimizde öğrencilerimiz ve aileleriyle beraber Akşam Namazı'nı eda ettik. Namaz sonrasında öğrencilerimize hitap eden ve onlara hediyeler takdim eden cami görevlilerimiz Hüseyin Yıldız ve Muharrem Arslan hocalarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Ailemle Beraber Camideyiz projesi kapsamında 2022 - 2023 eğitim öğretim yılında ilk ziyaret ettiğimiz cami olan Toki Camii'nde namaz çıkışında verdiğimiz numaralardan çekilen kuranın talihlileri M. Enes Atsan ve Şeyma Tiryaki oldu. Öğrencilerimize birer adet kitap, 100'er TL harçlık ve etkinlik katılım belgesi Müdür Yardımcımız Ali Sağlam tarafından takdim edildi. Etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Değerler ve Medeniyet Kulübü tarafından yürütülen "Ailemle Beraber Camideyiz" projesi kapsamında ilk durağımız Toki Camii oldu. Öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte akşam namazı eda edildikten sonra cami görevlileri tarafından öğrencilerimize cami ve cemaat hakkında bilgiler verildi. Mevlid-i Nebi ile Cami ve Din Görevlileri Haftası'nın beraber idrak edildiği hafta içerisinde yoğun katılımla gerçekleşen etkinlik hem cami din görevlilerinde hem de kurumumuz öğretmen, öğrenci ve velilerinde büyük memnuniyet oluşturdu. Etkinlik sonunda cami görevlileri tarafından öğrencilerimize ikramda bulunuldu. Öğrencilerimizi ve bizleri camide ağırlayan din görevlileri İdris Gülçiçek ve Salim Karaca hocalarımıza teşekkür ederiz.