Ailemle Beraber Camideyiz

Ailemle Beraber Camideyiz Projemiz Her Yıl Düzenli Olarak Gerçekleştirilmektedir.

Nis

Her 15 günde bir Değerler ve Medeniyet Kulubümüz tarafından gerçekleştirilen Ailemle Birlikte Camideyiz Akşam Namazı BuluşmamızıTarihi Göğceli Camiinde Gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ve Velilerimizin yoğun ilgisinin oldupu programda cami görevlikeri tarafından Caminin tarihi ve pek bilinmeyen özellikleri hakkında bilgi verildi.  Akabinde öğrencilerimize ikramda bulunuldu.

Nis

Ailemle Beraber Camideyiz etkinliği kapsamında okulumuzda görevli olan öğrencilerimiz Hava Nur Akgül ve Hasan Kabaklı´ya belgelerini Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Sevinç Özay verdi

Mrt

Değerler ve Medeniyet Kulübümüz tarafından yürütülmekte olan Ailemle Beraber Camideyiz etkinliği kapsamında bu hafta Irmak Camii´ndeydik. Öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen etkinlik sonunda öğrencilerimize cami görevlileri tarafından hediyeler verildi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize çekiliş için bir numara verildi. Ertesi gün çekilecek kura ile belirlenen iki öğrenciye katılım belgesi ve sürpriz hediyeler verilecek.

Mrt

Ailemle Birlikte Camideyiz projemize İlçemiz Abdullah Paşa Camii Müezzini tarafından video ile destek verildi. Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Emeklerinize sağlık.

Mrt

Ailemle Beraber Camideyiz projemizde, etkinliğe katılan öğrencilerimize hediye ve katılım belgesi verildi.

Üç haftada bir düzenli olarak gerçekleşecek etkinliğimizde katılan öğrencilerimize birer numara verilerek etkinlik sonrası çekiliş yapılmaktadır.

Bu haftaki etkinlikte yapılan çekilişte çıkan öğrencilerimize hediyeleri okul personelimiz Sami SANCAR tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Değerler ve Medeniyet Kulübümüz tarafından yürütülmekte olan Ailemle Beraber Camideyiz etkinliği kapsamında bu akşam namazında Değirmenbașı Camii´ndeydik. Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik sonunda öğrencilerimize cami görevlileri tarafından hediyeler verildi. Ayrıca etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize çekiliş için bir numara verildi. Ertesi gün çekilecek kura ile belirlenen iki öğrenciye katılım belgesi ve sürpriz hediyeler verilecektir.

Şbt

Bu haftaki Abdullahpaşa Camii etkinliğinde yapılan çekilişte çıkan öğrencilerimize hediyesi Okul Müdürümüz Ömer Faruk KAHRAMAN tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda kurulan Medeniyet ve Değerler Kulübü "Ailemle Beraber Camideyiz" projesini hayata geçirdi.  Projede amacımız, öğrencilerimizin aileleriyle beraber ilçemizde bulunan çeşitli camileri ziyaret etmelerini, camiyi ve cami adabını tanımalarını sağlamaktır.