SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu

Zeka Oyun Alanları

4 kattan oluşan okul binamızın koridor başlarındaki dinlenme alanlarına 15'i birbirinden farklı olmak üzere 28 adet akıl ve zeka oyunları konularak öğrencilerin teneffüslerini ve öğle aralarını değerlendirmeleri hedeflendi.

Mrt

Zeka oyunları okul içi yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz danışman öğretmenlerimizle birlikte İlçe Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen Zeka Oyunları ilçe turnuvalarına katıldı.

Mrt

Okulumuzda faaliyet gösteren akıl ve zeka oyunları kulübü tarafından 4 kattan oluşan okul binamızın koridor başlarındaki dinlenme alanlarına 15'i birbirinden farklı olmak üzere 28 adet akıl ve zeka oyunları konularak Zeka Oyun Alanları oluşturulmuştu. Bu alanlar öğrenciler pandemi süreci sonrası öğrencilerimiz tarafından tekrar kullanılmaya başlandı. En önemli avantajlarından biri teneffüslerde meydana gelebilecek olumsuz durumlarına engel olması ve disiplin sorunlarını minimize etmesi oldu.

1.dönem sonunda okul içi öğrenciler arası zeka oyunları turnuvaları düzenlendi. Turnuvalar Mangala-Jenga-Reversi kategorisinde gerçekleştirildi. Kıyasıya geçen müsabakalarda dereceye giren öğrencilerimiz okul idaresi tarafından ödüllendirildi.

Zeka oyun alanlarımız teneffüslerde öğrencilerimizin ilk uğradığı mekanlar oldu.

Ock

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu 1. Dönem yarışmaları kapsamında öğrenciler arası zeka oyunları turnuvası düzenlendi. Öğrencilerimiz turnuvada Mangala, Jenga ve Reversi oyun kategorilerinde yarıştı. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Bu eğlenceli etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.