Şehitler Günü Etkinliklerimiz

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferi'nin şehitleri ile ilgili anma programları ve öğrencilerimizin ders içi ve ders dışı faaliyetlerle gerçekleştirdiği etkinlikler yer almaktadır.

Çanakkale Zaferinin 107. Yıl dönümünde okulumuzda anma programı düzenlendi. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından öğrencimizin Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirler ve gösterilerle devam eden program öğrencilerimizin hazırladığı oratoryo ile son buldu. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi, Doğu ve Güneydoğu'da şehit olan asker ve polislerimiz ile 15 Temmuz Demokrasi Zaferi şehitlerimizi saygı ve minnetle yad ediyoruz.

Çanakkale Geçilmez!

Öğrencilerimiz Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinde disiplinler arası yaklaşım çerçevesinde Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında Scratch Blok Tabanlı Kodlama programında Türk Bayrağı kodladı.

"Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında Hasbahçe Emine Uğur Kız Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimlerine devam eden 6-A sınıfı kızlarımız Şehitleri Anma Günü kapsamında "Dur Yolcu" şiirini seslendirdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Elanur KAKAÇ Çanakkale'yi, Çanakkale deyince aklına gelenleri, duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştı. Öğrencimize teşekkür ediyoruz.