Projelerimiz

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Sınıfı Projelerimiz

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BAL Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "A Train The Europe" projesi ile katılmıştır.
Okulumuza bu haklı gururu yaşatan İngilizce Öğretmenimiz Murat BAL'a teşekkür ediyoruz.
Başarılarımız daim olsun.

Ekm

A School For All e Twinning projesinde 6G öğrencileri kendilerini Avrupalı ortaklarına tanıttılar.

Ekm

E twinning eğitimleri kapsamında 'eSafety Hakkında Her Şey' adlı kurs öğretmenlerimiz tarafından başarılı ile tamamlanmıştır. Okulumuz eSafety güvenli internet kullanımı ile ilgili proje çalışmalarına devam etmektedir.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BAL Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "A School For All" projesi ile katılmıştır.
Başarılarımız daim olsun.