Hedef LGS 2022-Öğrenci Takip ve Koçluk Sistemi

Hedef LGS 2022 kapsamında; sınava girecek 8.sınıf öğrencilerimizin deneme takip programı ile rehberlik servisi ile öğrenci koçluk sistemi uygulaması ile de ders öğretmenleriyle bireysel olarak irtibatları sağlanmaktadır.

Okul Rehber Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU tarafından deneme takip programı yardımı ile düzenli olarak öğrencilerle bireysel değerlendirmeler yapılmaktadır. Görüşmelerde denemeler arası farklar, bunların sebepleri, sorunların tespiti, sorunlara çözüm arayışı gibi konular ele alınmaktadır. Bir sonraki deneme için hedef belirlenmekte ve bu hedefe ulaşılabilirlik seviyesi ölçülmektedir.

Hedef LGS2022 Projesi kapsamında 8. Sınıf öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin "DENEME TAKİP PROGRAMI" ile analizlerinin yapılıp görüşüldüğü "Koçluk Toplantısı", Okul Müdürümüz Ömer Faruk KAHRAMAN moderatörlüğünde müdür odasında gerçekleştirildi. Her ay yapılan toplantılarda öğrencilerin sınavlarda başarılı olma stratejileri hakkında değerlendirmeler yapılmaktadır.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Necibe YILMAZ ile Rehber Öğretmen Burcu ŞENOĞLU tarafından 8. sınıflarımıza yönelik "Deneme Takip Programı" oluşturulup girişleri yapılmıştır. Okul içinde ve ilçe genelinde yapılan denemeler ivedilikle programa girilip öğrencilerin ilerleyişleri Rehber Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU ve 8.sınıf öğretmen koçlarımız tarafından takip edilmektedir.