Eğitim Ortamlarımız

Okulumuz imkanları ölçüsünde öğrencilerimizin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için Fen Bilimleri Laboratuvarı, Bilişim Sınıfı, Dil sınıfı, Teknoloji-Tasarım Sınıfı ve Kapalı Spor Salonu oluşturuldu ve gerekli öğretim materyalleri ile donatıldı.

Tem

20+1 bilgisayar sistemiyle Bilişim Teknolojileri sınıfımız kuruldu. Başarılı projelerde kullanmak dileğiyle okulumuza hayırlı olsun.

Ock

Yabancı Dil Laboratuvarımız İngilizce zümre öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanmış ve öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Oldukça eğlenceli ve keyifli bir ortam sunan sınıfımızda öğrencilerimiz hem eğleniyor hemde öğrenmelerini pekiştirmiş oluyorlar. Ayrıca laboratuvarın bulunduğu kattaki koridor İngilizce Sokağı olarak öğrenci ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanmıştır.

Ock

Okulumuzda iki adet Fen Laboratuvarı bulunmaktadır. Laboruvarlarımızda ders alanlarının yanında malzeme odaları bulunmaktadır. Öğretmenlerimiz derslerde deneyler yaparak öğrenmeleri pekiştirmektedir. Ayrıca laboratuvarlarının bulunduğu katlardaki koridorlar Fen Sokağı olarak öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından tasarlanıp düzenlenmiştir.

Ock

Kapalı Spor Salonumuz okul bahçemiz içinde büyük alanda kuruludur. Öğrencilerimiz Beden Eğitimi derslerini salonda gerçekleştirmektedir. Ayrıca okulumuzda yapılacak olan yarışmalar, etkinlikler, toplantılar ve projeler kapalı spor salonunda gerçekleştirilmektedir.

Ock

Teknoloji ve Tasarım dersliği, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Nurdan ZENGİN'in emekleriyle ve okul idaremizin katkılarıyla oluşturuldu. Öğrencilerimizin en sevdiği dersliklerden biri olan Teknoloji ve Tasarım sınıfında öğrencilerimiz hem eğlenip hem öğreniyorlar. Öğrenciler oluşturdukları çalışmaları sınıf içinde oluşturdukları panolarda sergilemektedir. Ayrıca Teknoloji ve Tasarım öğretmenimizin koordinesinde öğrencilerimizinde katkılarıyla teknoloji ve tasarım koridoruna çizimler yapılıp boyama çalışmaları tamamlanmıştır.

Ock

Okulumuzun imkanlarıyla ve İlçemiz Değirmenbaşı Ortaokulu'nun da yardımlarıyla okulumuzda Bilişim Teknolojileri sınıfı oluşturuldu. Teknolojinin hızlı bir şekilde gelişmeye devam ettiği ve kodlama çalışmalarının da oldukça önem kazandığı bu süreçte öğrencilerimiz için güzel bir yatırım oldu.

Bilişim sınıfımız öğrencilerimizin ödevlerini de rahatlıkla yapabilmesi için okul saatleri içinde sürekli açık tutulmaktadır. Ayrıca derslerde etkin bir şekilde kullanılmakta özellikle kodlama alanında öğrencilerimiz çalışmalar yapmaktadır.