e-Twinning Yaşamdaki Değerler

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu "Yaşamdaki Değerler"/ "Values In Life" e twinning proje katılım sertifikası , proje süresince gösterdikleri üstün özveri ve çabalarından ötürü, öğrencilerimize okul idaresi tarafından takdim edilmiştir.

"Yaşamdaki Değerler-Values In Life" Projemiz Ulusal ve Yerel Basında Yerini Aldı. Haberlerimizi incelemek için aşağıda vereceğimiz linklere tıklayabilirsiniz.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Ela KOCABAŞ ve danışmanlık yaptığı 8 öğrencinin dahil oldukları e-twinning projesi "Yaşamdaki Değerler-Values In Life" final ürünü olarak proje hakkında bilgilendirici bir e-dergi yapıldı.

Türkiye- Azerbaycan ortaklı 8 Türk , 3 Azerbaycanlı öğretmen ve 77 katılımcı öğrenciden oluşan "Yaşamdaki Değerler" etwinning projesi ,hızla gelişen teknolojik gelişmeler ile yalnızlaşan insanın unuttuğu evrensel, insani değerleri 12-15 yaş grubundaki öğrencilere kazandırmayı ve öğrencilerin davranışlarında somut değişiklikler oluşturmayı hedeflemektedir.Bu kapsamda değerler eğitimi etkinlikleriyle öğrencilere ve topluma bu değerlerin kazandırılması hedeflenmektedir. 7 hafta olarak planlanan ve her hafta farklı kazanımların kazandırılması için Web 2.0 araçlarının kullanımını destekleyen , işbirlikçi,ortak ve karma çalışmalar içeren projede sona yaklaşıldı.Yapılan etkinliklerin çeşitliliği , ülkeler,okullar ve öğrenciler arasındaki iletişim ve bütün bunlara eşlik eden etkinliklerin oluşturulmasında Web 2.0 araçlarının etkin kullanımı, öğrencilerin yaratıcı düşünme ve teknolojiyi verimli kullanma becerilerilerine katkılar sağlamıştır. Projemizin hayata geçmesine katkı sağlayan bütün ortaklarımız
Azerbaycan /Masallı'dan Aysel Mammadli,
Antalya/ Elmalı'dan Ayşe Teke,
Samsun/Çarşamba'dan Ela Kocabaş ,
Azerbaycan/Masallı'dan Aynur Alekbarlı ,
Ankara/Sincan'dan Ceren YASAVUR ,
Erzurum/Palandöken'den Eda Alemdar Çankaya,
Antalya/Elmalı'dan Yağmur Özkul ,
Mersin /Akdeniz'den Nazmiye Sağlam
Azerbaycan/İsmayıllı'den Tunzala İsmayilova,
Ankara /Sincan'dan Zeliha Meral Sıdal,
Antalya/Elmalı'dan Birgül Kasap öğretmenlerimize ve proje katılımcısı öğrencilerimize proje süresince yaptıkları özverili ve gayretli çalışmaları için teşekkür ederiz.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz, danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde "Wordwall" Web 2. aracını kullanarak oyunlar oluşturdular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimizin danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde okul E Twinning panosu oluşturdular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e-Twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimizin Story Jumper Web 2.0 aracını kullanarak yazmış oldukları hikayenin de içinde bulunduğu e-hikaye kitabını aşağıdaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni Ela KOCABAŞ  rehberliğinde ,"Yaşamdaki Değerler" e-Twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz , "Sorumluluk" değeri üzerine bir yaratıcı drama etkinliği gerçekleştirdiler . Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmeni Ela KOCABAŞ  rehberliğinde ,"Yaşamdaki Değerler" e-Twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz, Web 2.0 araçları kullanarak, "Doğruluk , Dürüstlük ve Yardımseverlik" değerleri üzerine karikatürler hazırladılar ve resimler çizdiler . Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu'nun dâhil olduğu, Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e-Twinning projesi kapsamında, projeye katılım gösteren öğrencilerimizin, Canva Web 2.0 aracını  kullanarak hazırlamış oldukları proje posterleri arasında yapılan anket oylaması sonucu, okulumuzda en çok oy alıp 1.seçilen posterimiz.

Şbt

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu'nun dâhil olduğu, Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e-Twinning projesinde görev alan öğretmenimiz Ela KOCABAŞ rehberliğinde projeye katılım gösteren öğrencilerimiz, Canva Web 2.0 aracını  kullanarak proje posterleri hazırladılar. Gayretli çalışmaları için öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Çaşamba İmam Hatip Ortaokulu'nun dâhil olduğu, Türkiye - Azerbaycan ortaklı "Yaşamdaki Değerler" e-twinning projesinde görev alan İngilizce Öğretmenimiz Ela KOCABAŞ, öğrencilerimizle birlikte yaşamdaki değerleri, çeşitli Web 2.0 araçları kullanmak sureti ile farklı etkinlikler ile kazandırıp, somutlaştırma çalışmaları yapıyor.

Ock

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri dahil oldukları e-Twinning projesi "Yaşamdaki Değerler-Values In Life" kapsamında "Dostluk-Friendship" kavramı üzerine bir hikaye yazıp seslendirdiler.

Ock

Yaşamdaki değerler (Values In Life) e-Twinning Projesi logo seçimi için öğrencilerimizin canva web 2.0 aracı ile hazırladıkları logo örnekleri bir anket aracılığıyla değerlendirmeye sunulmuştur. Anket sonuçlarına göre Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu proje logosu seçilmiştir.