e-Twinning Hayatımız Web 2 0

Haz

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu "Hayatımız Web 2.0 " e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz, danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde "My Storybook " Web 2.0 aracını kullanarak , proje ortağı okulların öğrencileri ile birlikte proje ortak ürünü olarak bir e-hikaye kitabı hazırladılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu "Hayatımız Web 2.0 " e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz,danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde "Learning Apps" Web 2.0 aracını araştırarak, bilgilendirici  bir poster hazırladılar ve "Learning Apps" Web 2.0 aracını kullanarak İngilizce dersi için oyun hazırladılar. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu "Hayatımız Web 2.0 " e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimiz danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde, Plotagon Web 2.0 aracını kullanarak çevre hakkında animasyonlar oluşturdular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okulumuzun ortağı olduğu Hayatımız Web 2.0 e twinning projesi kapsamında karma grup etkinliği olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü için, farklı okullardan öğrencilerimizin hazırlamış olduğu mozaik fotoğraflar ile bir anma videosu hazırladık.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulunun ortağı olduğu "Hayatımız Web 2.0 " e twinning projesi kapsamında, proje katılımcısı olan öğrencilerimizin danışman öğretmenleri Ela KOCABAŞ rehberliğinde okul E Twinning panosu oluşturdular. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.