Bana Bir Masal Kodla

e-Twinning platformunda öğrencilerimizle birlikte katıldığımız "Bana Bir Masal Kodla" adlı projenin etkinleri yer almaktadır.

Kodlamanın Önemi ve Bizlere Kazandırdıkları konulu webinar çalışmamız Bafra KodlaBafra Proje Koordinatörü Orhan Gazi DEMİRCİ hocamız tarafından gerçekleştirildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Telif Hakları ve Güvenli İnternet Kullanımı webinar çalışmamız Samsun Fatih Projesi İl Koordinatörü Bayram ÇAPKIN hocamız tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Anadolu Masalları konulu webinar çalışmamız gerçekleştirilmiştir.

Samsun Anadolu Masalları İl Koordinatörü Nurten İREN hocamız tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bana Bir Masal Kodla e-Twinning proje ekibi öğrencilerimiz ile güvenli internet günü kapsamında boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz öncelikle proje ortaklarımız tarafından hazırlanan konu ile ilgili animasyonu izleyip konu hakkında bilgi sahibi oldular. Daha sonra konu ile ilgili boyama etkinliğini gerçekleştirdiler. Boyadıkları resimleri panoya asıp Güvenli İnternet Panosu oluşturdular ve resimlerini sergilediler.

Ara

"Bana Bir Masal Kodla" eTwinning projemizde öğrencilerimiz Chatterpix Web 2.0 aracını kullanarak proje ortaklarına kendilerini tanıttı.

Ara

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Necibe Yılmaz'ın proje ortaklarıyla birlikte yürüttüğü E-Twinning 'Bana Bir Masal Kodla & Code Me A Story' projesi kapsamında proje koordinatörümüz Eda Fındık tarafından öğrencilerimize 'Canva' eğitimi verildi. Bu sayede öğrencilerimiz projemiz için afiş ve logo tasarlayabileceklerdir. Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Necibe Yılmaz'ın proje ortaklarıyla birlikte yürüttüğü E-Twinning 'Bana Bir Masal Kodla & Code Me A Story' projesi öğrenci-öğretmen tanışma toplantısı zoom platformunda online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya yaklaşık yetmiş kişi katıldı. Toplantıda proje takvimi, projenin amacı, hangi okulların katıldığı, hangi programın kullanılacağına dair konular konuşulduktan sonra, öğrencilerden gelen sorular cevaplanarak toplantı sonlandırıldı.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Necibe YILMAZ'ın proje ortaklarıyla birlikte yürütücülüğünü yaptığı E-Twinning "Bana Bir Masal Kodla" proje panosu, proje ekibi öğrencilerimiz tarafından hazırlandı.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Necibe YILMAZ'ın proje ortaklarıyla birlikte yürütücülüğünü yaptığı "Bana Bir Masal Kodla-Code Me A Story" adlı E-Twinning projesinin ilk hazırlıkları tamamlandı.