Etiket Sonuçları: matematik günü

Nis

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Marematik Seferberliği kapsamında 14 Mart Dünya Matematik Günü Etkinliği düzenledi ve okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın 23 atölyeden birini kurup öğrencilerle çalışmalarını gerçekleştirdiği günden bir kesit "trt çocuk"kanalın da çocuklarla paylaşıldı.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Matematik Seferberliği kapsamında Samsun'da Gazi İl Halk Kütüphanesinde kurulan matematik atölyelerinde Okulumuzun matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın öğrencilerle matematiği eğlenerek, oyunlarla ve çeşitli tekniklerle hazırladığı etkinliklerle öğreterek çalışmalarını yapıyor.

Nis

Samsun Matematik Seferberliği kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gazi İl Halk Kütüphanesi Matematik Atölyesinde Matematik atölye çalışmaları yapılmaktadır.

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Matematik Seferberliği kapsamında 14 Mart Dünya Matematik Günü Etkinliği düzenledi. Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın’ın 23 atölyeden birini kurup öğrencilerle çalışmalarını gerçekleştirdiği günden bir kesit.