Etiket Sonuçları: hedeflgs2022

Nis

21 Nisan 2022 Perşembe günü okulumuzda 5, 6, 7. sınıflar için kazanım değerlendirme; 8. sınıflar için LGS deneme sınavı yapılacaktır.

Okul Rehber Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU tarafından deneme takip programı yardımı ile düzenli olarak öğrencilerle bireysel değerlendirmeler yapılmaktadır. Görüşmelerde denemeler arası farklar, bunların sebepleri, sorunların tespiti, sorunlara çözüm arayışı gibi konular ele alınmaktadır. Bir sonraki deneme için hedef belirlenmekte ve bu hedefe ulaşılabilirlik seviyesi ölçülmektedir.

Hedef LGS2022 Projesi kapsamında 8. Sınıf öğretmenlerimizle birlikte öğrencilerimizin "DENEME TAKİP PROGRAMI" ile analizlerinin yapılıp görüşüldüğü "Koçluk Toplantısı", Okul Müdürümüz Ömer Faruk KAHRAMAN moderatörlüğünde müdür odasında gerçekleştirildi. Her ay yapılan toplantılarda öğrencilerin sınavlarda başarılı olma stratejileri hakkında değerlendirmeler yapılmaktadır.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Okul İdaresi işbirliğiyle denemeler sonrası öğrencilerimize moral ve motivasyon olması için "Lise Tanıtım Günleri" gerçekleştirilmiştir. Hedef LGS 2022 Projesi kapsamında 10 Mart 2022  tarihinde Çarşamba Anadolu Lisesi, Çarşamba Kız Anadolu Lisesi ve Çarşamba Fen Lisesi ziyaret edilmiştir. Misafirperverliklerinden dolayı okul idarelerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Necibe YILMAZ ile Rehber Öğretmen Burcu ŞENOĞLU tarafından 8. sınıflarımıza yönelik "Deneme Takip Programı" oluşturulup girişleri yapılmıştır. Okul içinde ve ilçe genelinde yapılan denemeler ivedilikle programa girilip öğrencilerin ilerleyişleri Rehber Öğretmenimiz Burcu ŞENOĞLU ve 8.sınıf öğretmen koçlarımız tarafından takip edilmektedir.

SAMGİS LGS-5 Deneme Sınavı Yapıldı.