Etiket Sonuçları: e twinning

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın yaptığı etwinning projeleri kapsamında Dramath projesi pi sayısının virgülden sonraki 130 hanesini 13 karma ülke takımlarına paylaştırarak izometrik çalışma tekniği ile web2 araçlarıyla gerçekleştirdiler.

Kuruculuğunu Okulumuz matematik öğretmenlerinden Büşra Ayar Aydın'ın Etwinning projeleri kapsamında Dramath projesi ülkemizde yaşanan deprem afetini unutmadıklarını, afet bölgesindeki arkadaşlarının yanında olduklarını gösteren bir çalışma yaptılar. Çalışmada pi sayısının içerisinde depremden ağır etkilenen 10 ilin isimlerini bularak kodladılar ve seslendirdiler. Bu duyarlılıkları için öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kodlamanın Önemi ve Bizlere Kazandırdıkları konulu webinar çalışmamız Bafra KodlaBafra Proje Koordinatörü Orhan Gazi DEMİRCİ hocamız tarafından gerçekleştirildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Şbt

Telif Hakları ve Güvenli İnternet Kullanımı webinar çalışmamız Samsun Fatih Projesi İl Koordinatörü Bayram ÇAPKIN hocamız tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Anadolu Masalları konulu webinar çalışmamız gerçekleştirilmiştir.

Samsun Anadolu Masalları İl Koordinatörü Nurten İREN hocamız tarafından Zoom üzerinden gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Bana Bir Masal Kodla e-Twinning proje ekibi öğrencilerimiz ile güvenli internet günü kapsamında boyama etkinliği gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz öncelikle proje ortaklarımız tarafından hazırlanan konu ile ilgili animasyonu izleyip konu hakkında bilgi sahibi oldular. Daha sonra konu ile ilgili boyama etkinliğini gerçekleştirdiler. Boyadıkları resimleri panoya asıp Güvenli İnternet Panosu oluşturdular ve resimlerini sergilediler.

Ara

"Bana Bir Masal Kodla" eTwinning projemizde öğrencilerimiz Chatterpix Web 2.0 aracını kullanarak proje ortaklarına kendilerini tanıttı.

Ara

"Stema In Nature The 21sh Century" eTwinning projemizde öğrencilerimiz kendini proje ortaklarına tanıttı.

Kas

Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Necibe YILMAZ'ın proje ortaklarıyla birlikte yürütücülüğünü yaptığı "Bana Bir Masal Kodla-Code Me A Story" adlı E-Twinning projesinin ilk hazırlıkları tamamlandı.

Kas

Stema in Nature in The 21st Century eTwinning projemiz ilk stem etkinliğimizin adı Fosildi.

Kas

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BAL Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "A Train The Europe" projesi ile katılmıştır.
Okulumuza bu haklı gururu yaşatan İngilizce Öğretmenimiz Murat BAL'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Stema in Nature in The 21st Century projesi kapsamında, öğrencilerimizle birlikte 'İlk Günkü Gibi' stema etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

A School For All e Twinning projesinde 6G öğrencileri kendilerini Avrupalı ortaklarına tanıttılar.

Ekm

E twinning eğitimleri kapsamında 'eSafety Hakkında Her Şey' adlı kurs öğretmenlerimiz tarafından başarılı ile tamamlanmıştır. Okulumuz eSafety güvenli internet kullanımı ile ilgili proje çalışmalarına devam etmektedir.

Ekm

STEMA in Nature in The 21st Century , eTwinning projemiz kapsamında logo seçimimizi de yaptık. Fikrini paylaşan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

e Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptığı afişlerden sizin yardımlarınızla en güzelini seçtik. Seçmemize yardımcı olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Murat BAL Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "A School For All" projesi ile katılmıştır.

Eyl

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Fatma Betül YAZGAN Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformuna "Stema In Nature The 21sh Century" projesi ile katılmıştır. Bu sayede okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning platformunda yerini almıştır.
Okulumuza bu haklı gururu yaşatan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Fatma Betül YAZGAN 'a teşekkür ediyoruz.