Diriliş Sayfaları Nisan Ayı Sayfamız Yayınlandı

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Diriliş Postası Gazetesi Gençlik Sayfasını Hazırladı
Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu tarafından Diriliş Postası Gazetesi'ne "Çocukluk" konulu bir sayfa hazırladı.

Diriliş Postası Gazetesi'nin "Gençlik" sayfasının tamamı Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından yazılan yazı, şiir ve resimlerden oluştu. Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Ebru Nur Akdağ, Ebrar Uzunoğlu, Kübra Nur Özduman, Sümeyye Okan, M.  Zahid Barutcu ve Nurdan Doğan´ın "Çocuk Gözüyle Çocukluk", Sedat Bulut´un "Çocukluk", Rüveyda Nur Karakılıç´ın "Keşke Çocuk Olsaydım" ve Cumali Seven´in "Çocukların Penceresi" isimli yazıları, Zehranur Tiryaki´nin "Çocukluk", Osman Arda Akın´ın "Çocuk", İclal Sena Doğan´ın "Çocuktum Ben Çocuktum" ve Rümeysa Ak´ın "Güzel Günler" isimli şiirleri ile Merve Melda Çaloğlu´nun bir resmi yer aldı.

16-04-201916-04-2019

Yayın: 16.04.2019 - Güncelleme: 21.01.2020 15:56 - Görüntülenme: 410