SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu

Diriliş Sayfaları Mayıs Ayı Ramazan ve Oruç Temalı Sayfamız Yayınlandı

Diriliş Postası Gazetesi'nin 23/05/2019 tarihli sayısının "Gençlik" sayfasının tamamı Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından yazılan yazı ve şiirlerden oluştu. Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Gülsüm Serçe'nin "Ramazan ve Oruç", Muhammed Zahid Barutcu'nun "Ramazan Ayı", Sedat Bulut'un "Ramazan ve Oruç" isimli yazıları, Zeynep Gül Demir'in "Ramazan Orucu", Osman Arda Akın'ın "Ramazan", Celal Esen Uçar'ın "Ramazan Ayı" ve Merthan Kandemir'in "Haydi Oruca" isimli şiirleri yer aldı.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Nurettin İlhan, Hüseyin Koskos, Emine Özkan ile Servet Zeyrek'in koordinesinde belirlenen ve gazetede yayınlanan eserleri Türkiye'nin her yerinden insanların okuyabilecek oluşunun hayal dahi edemeyecekleri bir fırsat olduğunu dile getiren Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, kendilerine bu fırsatı veren başta Diriliş Postası Gazetesi olmak üzere, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Faruk Kahraman'a, kendilerine danışmanlık yapan öğretmenlerine ve Diriliş Postası Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan'a teşekkür ettiler.

24-05-201924-05-2019

Yayın: 24.05.2019 - Güncelleme: 21.01.2020 15:56 - Görüntülenme: 662