Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Diriliş Postası Gazetesi İçin "Şehitlik" Konulu Sayfa Hazırladı

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ve Diriliş Postası Gazetesinin paydaşlığında yürütülen "Diriliş Sayfaları" projesi kapsamında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Diriliş Postası Gazetesi’ne "Şehitlik" konulu bir sayfa hazırlandı. Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Yusuf Eymen Sözen'in "Dinî Açıdan Şehitlik", Hasan Demirsoy'un " Haylaz Ali" isimli yazıları, Semih Çevik, Tunahan Tuna, Eymen Ertan ve Kübra Elif Taşsümer'in "Şehitler ve Şehitlik Hakkındaki Bazı Düşünceleri" ile Ahmet Berat Toprak'ın "Şehit Oldun", Bahar Gündoğdu'nun "Şehitler", Zeynep Köse'nin " Vatan Uğruna", Ecrin Nur Köse'nin "Şehitlik", Buğlem Ece Ertosun'un "Vatan Uğruna", Muhammed Emin Yıldırım'ın "Al Kanlı Şehitlerimiz" ve Egemen Taha Akbulut'un "Bu Vatan İçin" isimli şiirleri yer aldı.

Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Nurettin İlhan, Hüseyin Koskos, Emine Özkan ile Servet Zeyrek'in koordinesinde yürütülen proje kapsamında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından kaleme alınan eserler öğrenciler tarafından öğretmenlerine iletildi. Öğrenciler tarafından öğretmenlerine ulaştırılan eserler arasından seçilenler de gazetede yayımlanmak üzere gazeteye gönderildi. Ulusal çapta yayın yapan bir gazetede isimlerinin yer almasından memnuniyet duyan öğrencileri adına öğretmenleri, kendilerine bu fırsatı veren başta Diriliş Postası Gazetesi olmak üzere, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuh Şengül'e ve Diriliş Postası Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan’a teşekkür ettiler.

26-03-202326-03-2023

Yayın: 26.03.2023 - Güncelleme: 26.03.2023 08:21 - Görüntülenme: 70