Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Diriliş Postası Gazetesi İçin "Kitap ve Okuma" Konulu Sayfa Hazırladı Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu ve Diriliş Postası Gazetesinin paydaşlığında yürütülen "Diriliş Sayfaları" projesi kapsamında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Diriliş Postası Gazetesi'ne "Kitap ve Okuma" konulu bir sayfa hazırlandı. Gazete sayfasında Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Harun Fatsal'ın "İmam Hatip Ortaokullarında Kur'an ve Hafızlık Eğitimi", Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Egemen Taha Akbulut'un " Kitapların Dünyası", Zeynep Zorlu'nun "Verimli Okuma Nasıl Yapılır?", Medine Tunç'un " Her Şeyimiz Kitap" isimli yazılarıyla , 6/C sınıfının istasyon tekniğiyle kaleme aldıkları "Hayalim Kitap" isimli yazıları ve "Canım Arkadaşım Kitap" isimli şiirleri yer aldı. Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri Nurettin İlhan, Hüseyin Koskos, Emine Özkan ile Servet Zeyrek'in koordinesinde Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından kaleme alınan eserler öğrenciler tarafından öğretmenlerine iletildi. Gönderilen eserler arasından seçilenler de gazetede yayımlanmak üzere gazeteye gönderildi. Ulusal çapta yayın yapan bir gazetede isimlerinin yer almasından memnuniyet duyan öğrencileri adına öğretmenleri, kendilerine bu fırsatı veren başta Diriliş Postası Gazetesi olmak üzere, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nuh Şengül'e ve Diriliş Postası Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan'a teşekkür ettiler.

08-01-202308-01-2023

Yayın: 08.01.2023 - Güncelleme: 08.01.2023 23:14 - Görüntülenme: 57