"Ailemle Beraber Camideyiz" - Vefa Camii

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "*Vakti Kuşanmak*" etkinliği kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümresi ile Değerler ve Medeniyet Kulübümüz tarafından yürütülmekte olan " *Ailemle Beraber Camideyiz*" etkinliği kapsamında bu seferki durağımız Vefa Camii'ydi. İlçe müftümüz Cemal Uzun'un imametinde camide öğrencilerimiz ve velilerimizle akşam namazını kıldık. İlçe müftüsü Cemal Uzun'un öğrencilerimizle yaptığı sohbet sonrasında öğrencilerimize cami görevlilerimiz ve İlçe Müftülüğü tarafından ikramda bulunuldu. Etkinliğe katılan öğrencilerimize her etkinliğimizde olduğu gibi yine çekiliş için numaralar dağıtıldı. En kısa sürede çekilecek kura ile belirlenen iki öğrencimize hediyeler ve katılım belgesi takdim edilecektir.

08-01-202308-01-202308-01-2023

Yayın: 08.01.2023 - Güncelleme: 11.03.2023 11:17 - Görüntülenme: 84